Νέα εφαρμογή:  Βάψτε το δικό σας δωμάτιο!     Επικοινωνία | Newsletter |

Η Εταιρία

Home | Η Εταιρία | PPG Group

PPG Group

PPG: We protect and beautify the world ®
Το όραμα της PPG Industries είναι να αποτελεί την κορυφαία στον κόσμο εταιρεία παραγωγής χρωμάτων προσφέροντας με συνέπεια υψηλής ποιότητας καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις, τις οποίες οι πελάτες εμπιστεύονται για την προστασία και την ενίσχυση τόσο των προϊόντων όσο και του περιβάλλοντος στο οποίο ζουν.
 
Με την ηγετική της παρουσία στους τομείς της καινοτομίας, της βιωσιμότητας και του χρώματος, η PPG παρέχει αξία σε πελάτες στους τομείς της πρωτογενούς και δευτερογενούς αγοράς των κατασκευών, των καταναλωτικών αγαθών, της βιομηχανίας και των μεταφορών, με παρουσία στους περισσότερους κλάδους απ’ ό,τι οποιαδήποτε άλλη εταιρεία.
 
Η PPG ιδρύθηκε το 1883 με έδρα το Πίτσμπεργκ και δραστηριοποιείται σε πάνω από 70 χώρες. Οι καθαρές πωλήσεις για το 2014 ανήλθαν στα 15,4 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Οι μετοχές της PPG αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (σύμβολο: PPG).
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.ppg.com.
«We protect and beautify the world» (Προστατεύουμε και ομορφαίνουμε τον κόσμο) αποτελεί κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της PPG Industries Ohio, Inc.
 
 
PPG Overview


 
Sustainability

Innovation

Community Engagement

 
 
 

 

 

 

 

Επικοινωνία

Τατοΐου 45, 13677 Αχαρνές Αττική,
Τηλ.: +30-2104110222 & Φαξ: +30-2104224401
Email: info@trilak.gr

Επισκεφθείτε το:

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter της Trilak

Εγγραφή